Ideje lenne haladni a korral nekem is

A férjem már fiatal kora óta imád motorozni. Természetesen, ahogy telt az idő, úgy lett ő is idősebb, és már nem olyan virgonc ő sem, mint a húszas éveiben. Már nem jár rendszeresen motorozni, most már inkább csak a szereléssel és a motoros hírek olvasásával tölti az idejét, illetve találkozik a motoros ismerőseivel. Ő szeret haladni a korral, megfogadja a fiatalabb hozzáértők tanácsait is, ha a motorok szereléséről van szó, ebből adódóan ő már a számítógépet és az okostelefonját is elég jól kezeli. Már az interneten olvassa a híreket sőt, ha lát valamit, ami pont nekünk való, vagy olyasmit keresünk, akkor még akár az interneten keresztül is meg tud rendelni valamit.

Én pont ennek az ellenkezője vagyok, nem érdekel az ilyesmi. Persze tudom kezelni a telefonomat, tudom mit és hogyan kell alapszinten csinálni a számítógépen, de én még sosem rendeltem online, nem tudom hogyan kell például interneten keresztül repjegyet venni, és nem nézegetek videókat vagy filmeket sem töltök le. De nem is baj, van, aki segít az ilyesmiben, de tény, hogy nem vonz annyira ez a világ.

A múltkori eseménynél azonban megváltozott erről a véleményem. A húgom kislányának volt a születésnapja,és már előtte hetekkel ki voltam borulva, hogy mégis mit vegyünk neki, mi az, aminek tényleg örülne. Semmiféleképpen nem akartam napokon keresztül az üzleteket járni, nincs is időm és energiám az ilyesmihez, meg hát nem is tudom, hogy pontosan hol vannak játékboltok egyáltalán. A férjem ekkor felpattant, mint akinek felkapcsolt a villanykörte a feje felett, és azonnal leült a számítógép elég, hogy megnézze, meg lehet-e oldani ezt a problémát anélkül, hogy ki kéne mozdulnunk a lakásból. Tudom, ez sokak számára teljesen egyértelmű – rendeljünk játékot neki online – na, de nekem ez nem esett le olyan egyszerűen.

A férjem rátalált egy weboldalra, ahonnan online lehet játékokat rendelni. Bármit szinte megtalálsz ott, nagyon örültem ennek. Megtaláltuk Barneyt, a dinoszauruszt, akiről még mese is készült és tudom, hogy Blanka szereti azt a mesét. A jatekwebshop.eu/lany-jatekok-649/allatos-jatekok-650/barney-651 oldalon megtaláltuk, nagyon aranyosnak tűnik, gondoltam, hogy akkor meg is van a tökéletes ajándék is a számára. Láttam, hogy le volt akkor pont akciózva, így aztán még jobban jártunk vele. A férjem meg is rendelte, és minden a legnagyobb rendben ment, mert alig pár nap alatt a futár már ki is hozta nekünk. A születésnapi partin meg is kapta az ajándékot, és nagyon örült neki. Akkor döntöttem úgy, hogy muszáj leszek megtanulni az ilyesmit, megtanulni, hogy átlássam, melyek a megbízható oldalak, és minden ilyesmit, hiszen sok ilyet hallottam már, hogy átvágták az embereket. Nagyon ajánlom a jatekwebshop.eu weboldalt mindenkinek, aki a gyerekeknek keres megfelelő ajándékot. Hidd el, amit itt veszel, annak biztos, hogy örülni fognak!