Lenovo kijelző javítás, hogy mindig a legfrissebb hírekről értesüljek

Nem tudom már olvasni a kedvenc motoros hírportálomat, mert a telefonom kijelzője már teljesen kivehetetlen. Folyamatos használat és véletlen elejtések következménye, hogy már csak telefonálásra alkalmas a készülök. Nem szívesen cserélném le, mert mamámtól kaptam és kedves emlék számomra, ráadásul meglepően jó készülék. Sose gondoltam volna, hogy kedvelni fogok egy Lenovo készüléket, főleg olyat, amit nem én választottam. Szeretem mindig magam kiválasztani a használati tárgyaimat, de telefonkérdésben mamám véletlenül nagyon eltalálta mire lehet szükségem.

lenovo kijelző javítás

Jó lenne minél hamarabb megoldást találni a problémámra, hogy a kedvenc időtöltésemet, remek motoros videókat nézhessek, amíg utazok a munkahelyemre. Pester járok dolgozni Gödről, így a vonatút alatt muszáj szórakoztatnom magam, de ilyen kijelzővel képtelenség. Kedves kollegáim vannak, így amikor felvetettem nekik a problémámat egyből megoldást kerestek nekem. Sok telefon szervizt ajánlottak, de mondtam, hogy nincs időm munka után még oda elcaflatnom és az ezzel kapcsolatos teendőket intézni. Robi, a legfrissebb munkatársam ebédidő közben a kezembe nyomott egy cetlit és mondta, ez talán segít a problémámon, mert neki is segített. Nem beszél sokat a srác, lehet azért mert új, de mondta, hogy annál jobb szolgáltatást nem találok, ő már kipróbálta és szerinte piacvezetők ebben!

Utána jártam mi lehet ez és megdöbbenten tapasztaltam, hogy létezik ilyen szolgáltatás is hazánkban. Egy olyan mobilszerviz honlapján találtam magam, ami országos lefedettséggel működik úgy, hogy a meghibásodott kijelzőt vagy akkumulátort teljesen korrekt áron cserélik. Az egészben a legjobb, hogy nem kell befáradni hozzájuk, az üzletbe, hanem egy futár jön ki a telefonért és a szervizelés után vissza is hozza. A telefont előtte meg kell szabadítani a SIM és SD kártyáktól és könnyen hozzáférhetővé kell tenni. Egy bő hét elteltével már a készüléket vissza is kapom és a szokott árakhoz képest teljesen korrekt.

Sok szimpatikus tulajdonsággal bír ez a kis vállalkozás, szerintem igénybe is veszem, mert Robi kollégám is elégedett volt vele, minőségi munkát kapott vissza. A legjobb, hogy nagyon jó áron dolgoznak, mert néhol egy kijelző csere árából már új készüléket is vehetnék, itt pedig bőven lent vannak az árak és nagyon energiát sem kell befektetnem. Azt majdnem kihagytam, hogy Lenovo kijelző javítást is tudnak. Nem minden szerviz foglalkozik kisebb márkákkal, csak a piacvezetőkkel, amit nem is értek, mert a magyar fizetések mellett hamarabb nyúl egy átlag ember a kisebb, de megfizethetőbb nevekhez telefon vásárláskor.

Már munkában felvettem a kapcsolatot a szervizzel, alig várom, hogy visszakapjam a helyrehozott készülékem és újra nézhessem rajta a legújabb motoros videókat!