Micsoda sztori!

A férjem legjobb barátja, aki egyébként egy gyerekkori barátja, tehát már gyerekkoruk óta ismerik egymást, sok évvel ezelőtt motorozni kezdett. Tinédzser korában kezdett érdeklődni a téma iránt, látott egy régi filmet, amiben látott egy nagyon menő motort. Akkor eldöntötte, hogy amint betölti a megfelelő életkort, leteszi a jogosítványt a motorra. Meg is tette, azóta pedig szenvedélye a motorozás.

Ez a szenvedély nagyon megtetszett a páromnak is – aki azóta már a férjem -, és elkezdett ő is motorozni, így aztán lett még egy közös hobbijuk és szenvedélyük. Az élet rengeteg izgalmat hozott az életünkbe, és a dolog annyira vicces, hogy ők ketten alapítottak egy céget, én pedig a férjem barátjának a párjával, aki ugyebár azóta a felesége.

Így aztán jó sok időt töltünk együtt, viszont jó sok a munka, ezért a motorozást is néha hanyagolják a fiúk. Ráadásul a férjem most teljesen mással is el van foglalva, ugyanis néhány hónap és megérkezik az új családtag.

Már azt is tudjuk, hogy lány lesz, így már tudunk vásárolgatni neki szépen lassan. Ami nagyon izgalmasnak tűnik, az a babakocsi vásárlás lesz. Ugyanis fogalmunk nincsen, hogy milyen babakocsit szeretnénk. Nem igazán vagyunk képben azzal sem, hogy milyen a mostani babakocsi trend, vagy mi az, amire figyelnünk kell a babakocsi kiválasztásánál.

Keresgetni kezdtünk az interneten, és ráakadtunk a babakocsi.hu weboldalra. Ott találtunk egy csomó babakocsit, mindegyik egytől egyik gyönyörűen néz ki. Ez azt hiszem egy héttel ezelőtt volt, akkor körbenéztünk gyorsan a babakocsi piacon, hogy legalább az árakkal egy kicsit képbe kerüljünk. Tegnap ismét felmentünk erre az oldalra, most már kicsit több fogalmunk volt a dolgokról, illetve arról, hogy mit kell szem előtt tartanunk a vásárláskor.

Semmiképpen nem szerettem volna sötét színű babakocsit venni, már csak azért sem, mert nyáron nem a legjobb megoldás egy fekete színű babakocsi. Ezen az oldalon számtalan féle babakocsi közül lehet válogatni, mi egyből kizártuk a versenyből az iker babakocsikat, hiszen arra nincs szükségünk. Egy olyat szerettünk volna, amelyik könnyen kezelhető, minőségi, több féle extrája van és világos színű.

Találtunk egyet, ami nagyon megtetszett nekünk. Rákattintottunk és több képet is találtunk róla, ami még jobban megerősített minket abban, hogy ezt a babakocsit szeretnénk. Volt egy leírás a képek mellett, amiből kiderült, hogy az eco-bőr borítása van, így igazán egyedi stílusú babakocsiról beszélhetünk. Ez egy svájci márkájú babakocsi, teljes mértékben az eleganciát képviseli. A borítása UV technológiával rendelkezik, akár az 50 százalékát is megszűri a napsugárzásnak. Még a legnagyobb forróságban sem válik elviselhetetlenül meleggé a babakocsi. Ami belegondolva nagyon fontos tényező, viszont magamtól erre nem gondoltam volna, hogy ennek is egy tényezőnek kell lennie a vásárlás során.

Ráadásul a belseje tiszta pamut, ami a baba alvását is segíti. Illetve egy összecsukódás gátló rendszer is van benne, sőt, a sportülése 5 pontos biztonsági öves rendszerrel rendelkezik. Zseniális ez a babakocsi, teljesen beleszerettem.

Holnap megyünk megnézni. A weboldalon a nyitva tartás is megtalálható, aminek kifejezetten örültünk, mert cégtulajdonosokként eléggé be kell osztanunk az időnket, hogy mikor mit csinálunk és hova megyünk. Izgatott vagyok, milyen lesz ez a babakocsi élőben, mi lesz majd a véleményünk róla. Ha még élőben is tetszeni fog nekünk, akkor biztos, hogy azonnal megvesszük.

A babaszoba elég nagy, ami fontos volt nekem, hogy majd a későbbiekben alakítani is tudjuk kedvünk szerint, így aztán a babakocsinak lenne helye, tudjuk hol tárolni addig is, míg nem vesszük hasznát. Igaz, a szoba még eléggé a feje tetejére van állva, ki kell még festeni, meg kell venni a babaágyat, be kell bútorozni, és még millió dolog van, amit el kell intéznünk. De szerencsére eléggé időben vagyunk, nem kell sietnünk semmivel.

Holnap már többet tudok majd mondani, sőt, az is lehet, hogy már a babakocsival együtt fogunk hazajönni.