Tippek lányoknak, ha motorozni szeretnének

A feleségemmel több, mint hat éve ismerjük egymást és azóta is boldog életét élünk együtt, hiszen összeköt legfontosabb hobbink, a motorozás. Persze nem volt ez mindig így, Kamilla aznap ült életében először motorbiciklin, amikor megismerkedett velem. El is járt szegénynek rendesen a híre a kisvárosban, ahol élt, hiszen még a bugyija is látszott szerencsétlen párának, úgy meghordoztam.

Jómagam, ahogy betöltöttem a tizennyolcadik évemet, azonnal tanulni kezdtem, hogy megszerezzem a sofőrengedélyt, valamint gyűjteni, hogy motorbiciklit vehessek magamnak. Huszonöt évesen már saját megélhetéssel, egy szakmával a tarsolyomban és két motorbiciklivel is bővelkedtem. Ekkortájt nagyon sokat jártunk a haverokkal az országot, mindenfele puffogtatunk a motorjainkon. Így esett, hogy épp egy kisvárosban időztünk, egy napsütötte nyári délután, amikor megismerkedtem Kamillával. Néhány barátnőjével együtt ültek az árnyékban a padon és fagylaltot nyalogattak. A többi lány mind rövidnadrágot viselt, valamilyen rövidujju pólóval, de Kamillán egy földig érő, nyári piros ruha volt. Azóta persze azt is megtanultam, hogy az ilyet maxi ruhának nevezik, és azt is tudom, hogy honnan vásárolta. Ott ült a csajok között a fagylaltjával és látszott, hogy nem érzi jól magát a többiek között, látszott, hogy ő nem ide való, hogy ő valami izgalomra vár.

A fiúkkal azonnal megközelítettük a lányokat és ismerkedni kezdtük. Nemsokára már a közeli kocsma teraszán ültünk és jéghideg, alkoholmentes söreinket kortyolgattuk. A lányok persze Colát, meg hasonló dolgokat ittak, leszámítva Kamillát, aki frissen csapolt kézműves ipát ivott. Hát alig hittünk a szemünknek: nem elég, hogy gyönyörű és ezt az öltözködésével is kiemelkedik a kisvárosi csajok közül, de még belevaló is, beszélni azonban keveset beszélt, úgy vettem észre, hogy szívesebben figyel és hallgatja, hogy miről van szó körülötte.

Hamar szóba került, hogy a csajok közül még senki nem ült motoron, így felajánlottam, hogy elviszem őket egy körre, hogyha szeretnék. Elkezdtek csacsogni, de egyikük sem merte bevállalni, míg csak valamelyikük felkiáltott, hogy:

  • Kamilla, te tuti megmered ezt csinálni!

Hatásszünet következett, mindenki a válaszára várt. Kamilla kinézett a motorbiciklimre visszafordult és csak annyit mondott, hogy oké, de most épp szőrös a lába, azért van hosszú ruhában. A többiek dőltek le a padról úgy röhögtek és meg csak elkerekedett szemekkel néztem, és arra gondoltam, hogy Úr Isten! Hogy micsoda csaj! Kamilla bátran felhúzta cömbközépig a ruháját és átvette a lábát a motorbiciklimen. Több, mint másfél órán át keringtünk a környéken, amíg csak le nem ment a nap.

A maxi ruha amit akkor viselt, azóta is megvan, de azon kívül is gyakran rendel hasonló ruhákat a kedvenc webshopjáról, én pedig mindig boldogan ölelem meg, amikor hosszú ruház visel, hisz ilyenkor a megismerkedésünk pillanatára gondolok.

Mivel már jól ismerem őt, elmondhatom, hogy valóban különleges ember, egyáltalán nem hasonlít a többi lányhoz. Megtudtam például azt is, hogy azért használja ezt a webshopot, mert a többi lánnyal ellentétben ő utál vásárolni járni és ruhákat próbálgatni. Sokkal kényelmesebb számára az, ha megrendelheti a ruháit az internetről, néhány gombnyomással, aztán az idejét más fontos dolgokkal tölti, mint például a motorozás, ami teljesen elvarázsolta és neki is a hobbijává vált.

Meg kell hogy említsem, hiszen a feleségemről van szó, és megtehetem, hogy rohadt jó feneke van. Imádom, amikor a webshopról vásárolt nadrágokban vagy leggingekben átdobja az egyik lábát a motoron és elhelyezkedik.

Azt kell hogy mondjam, hogy szuper, hogy innen rendeli a ruháit. Először is, soha nem veszekedtünk még amiatt, hogy plázázni szeretne velem, vagy várnom kell rá az üzlet előtt, hiszen nem szoktunk ilyen helyzetbe kerülni. Másodszor pedig, gyakran elgondolkozom azon, hogy ha más lenne a stílusa, az vajon azért lenne, mert alapból más lenne a személyisége? És ha igen, akkor is vajon így szeretném, vagy akkor észre sem vettem volna őt soha? Mert hiába utál vásárolni, azt azért meg kell említsem, hogy arra mégis rettenetesen figyel, hogy az öltözéke mindig tükrözze a személyiségét. Ő a bátor és tökös csaj, aki bátran vállalja, hogy néha nincs ideje szőrtelenítenie magát, néha pedig szeret inni, de mindemellett ad magára és oda figyel az életére. Azt hiszem a rebbel, kívülálló énjéhez nagyon passzolnak ezek a ruhák, amiket választani szokott.

És képzeljétek el, annyira tökös csaj, hogy az esküvői ruháját is innen rendelte. Ami pont ebből kifolyólag nem is volt igazi esküvői ruha, hanem egy egyszerű, drapp színű alkalmi ruha. És egyébként ez az egyszerűség jellemző volt az egész esküvői ünnepségünkre is. Nem csináltunk hatalmas felhajtást, kevés embert hívtunk meg és viszonylag hamar el is robogtunk az ünnepségről a motorjainkkal a nászutunkra. Az ismerkedésünk után másodszor a nászúton láttam rajta a hosszú, vörös ruhát, azt viselte, amikor este közösen elmentünk bulizni.

El ne felejtsem, hogy a címben tippeket ígértem lányoknak, akik motorozni szeretnének. Lehet meglepő lesz, de végül is csak egyetlen egy tippem van. Vannak lányok, akiket nem érdekel a motorozás, de ha te olyan vagy, aki ki szeretnéd próbálni, akkor csak arra figyelj, hogy ne viselj ruhát, vagy szoknyát, hiszen azt akár a nyakadig is fel tudja fújni a szél. 😉maxi ruha