Valóra vált álom: a tökéletes motoros bőrdzseki

Azt gondolnátok, hogy egy magamfajta “öreg motorosnak” már minden motoros felszerelése megvan, már semmi újat nem tud senki mutatni. Hát, ez nagyon nem így van. Amikor elkezdtem a motorozást, mindig elképzeltem magam a tökéletes bőrfelszerelésben, ami egyszerre sportos, de profi és jól is néz ki. Sok jól kinéző felszerelés van, de ezek sokszor nem valami jó minőségűek sajnos. Az igazi, általam elképzelt motoros bőrdzseki fekete, más színnek nincs rajta helye. Viszont jó, ha maga az anyag, vagy a varrás ad valami mintát, hogy mégis legyen valami dísze, illetve a fazon szempontjából sem utolsó kérdés, hogy teljesen egynemű-e az anyag.

Sokszor felmerült már az a téma, sokan próbáltak nekem ajánlani dzsekiket. Olyan is volt, hogy vidékre utaztam, csak azért, hogy felpróbáljak egy egyedi darabot, mert valaki azt mondta, ez pont olyan, mint amilyet én leírtam. De sajnos mindenki tévedett, mindegyik dzsekin akadt valami kivetnivaló.

Épp ezért különösen szkeptikus voltam, amikor az egyik barátom azzal állt elő, hogy ő megtalálta álmaim dzsekijét, igaza lett. Átküldte a linket, én rákattintottam és máris ott virított a képernyőn a tökéletes motoros bőrdzseki. El sem hiszitek, mennyire boldog voltam! Szinte már láttam magamon a marhabőr kellemes esését, ahogy az erősen tartó vállprotektorokból kiindulva együtt mozog a mélyfekete anyag a testtel. Ahogy ránéztem a képre, már érezni véltem a bőr illatát az orromban. Ahhoz sem kellett sok fantázia, hogy az ujjaim alatt képzeletben tapintsam a sima, mégis érdes anyagot.

Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy szerelem első látásra. Csakhogy az én választottam ezúttal egy motoros bőrdzseki. De azt hiszem, ez a szerelem, még ha viszonzatlan is, örök életre szól.